WEBLAPKÉSZÍTÉSI SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL

 

  INFORMÁCIÓK


Szeretjük a munkánkat. Szeretünk weblapokat készíteni, szeretünk büszkék lenni arra, amit Ügyfeleinknek a weblapkészítés terén nyújtunk, és szeretjük látni az elégedettségüket. Próbáljon ki bennünket Ön is!

NAPONTA AKÁR TÖBB EZER EMBER IS ÉPPEN AZ ÖN TERMÉKÉT, VAGY SZOLGÁLTATÁSÁT KERESI AZ INTERNETEN. DE VAJON MEGTALÁLJÁK CÉGE WEBLAPJÁT?

Napjainkban a saját weblap a legolcsóbb és legegyszerűbb módszer arra, hogy egy cég, vagy vállalkozás tudassa létezését a világban. Az sem titok, hogy a legjelentősebb vásárlóerőt képviselő 18-49 éves korosztály tagjai - akár saját részükre, akár munkájukból adódóan is - az Interneten keresik meg azokat a cégeket / weblapokat, akiktől szolgáltatást szeretnének igénybe venni, vagy vásárolni szeretnének valamit. Valószínűleg Ön is éppen ugyanígy jutott el a mi weblapunkra.

Ha az Ön cége is szeretne a fent említett több százezer internet felhasználó látókörébe kerülni, akkor mindenképpen szüksége van egy weblapra, vagy akár egy komolyabb funkciókkal (pl. megrendelések, infóanyagok, webáruház, stb.) is bíró céges portálra.

A fentebb vázolt, abszolút mindennaposnak mondható internetes szolgáltatás- és termék keresési szokások alapján kijelenthetjük, hogy legtöbb esetben cégünk weblapja az első olyan kommunikációs felület, amellyel potenciális ügyfeleink, vagy leendő vásárlóink első lépésben találkoznak. Ha pedig tisztában vagyunk ezzel a ténnyel, akkor egyetlen percig sem kérdéses, hogy a weblap készítés egy kiemelten fontos feladat, amelynek munkálatait mindenképpen érdemes szakemberre bízni.

Egy olyan weboldal elkészítése, amely a lehető legtöbb érdeklődőt meggyőzi cége szolgáltatásainak, vagy termékeinek színvonaláról, igen sokrétű feladat. Minden weblapkészítési munka első lépése az alapos tervezés. Hogy csak a legalapvetőbb dolgokat említsük, a tervezési folyamatba beleértendő a weboldal alapszerkezetének kidolgozása, a honlap színeinek és színkombinációinak összeállítása, a képi illusztrációk / illusztrációs téma kialakítása, valamint a weblapunk tipográfiai (íráskép / betűtervezés) elemeinek gondos megtervezése.

Mindezek mellett számtalan olyan egyéb lépés tartozik még a weblapkészítés tervezési stádiumának folyamatai közé, amiket inkább meg sem említünk, hogy ne untassuk Önt. Ráadásul a tervezést még további feladatok követik: grafikai kivitelezés, programozás / felépítés, funkcionális és technológiai tesztelés, valamint az utánkövetés.

HIÁBA KÍNÁL AZ ÖN CÉGE PROFI SZOLGÁLTATÁST, VAGY KIVÁLÓ TERMÉKEKET, HA WEBLAPJA NEM EZT TÜKRÖZI A LÁTOGATÓK FELÉ!

Napjainkban számtalan webes portál kínál "ingyen weblapkészítés" -t. Ezek az automatizált rendszerek azonban mindössze reklámokkal teletűzdelt, sablon-alapú weblapok készítésére biztosítanak lehetőséget, amelyek nem fogják az Ön és cége céljait szolgálni. A különböző másodlagos webcímek alatt működő (pl.: www.cegnev.valami.hu), szemmel láthatóan nem szakértő kezek által alkotott weblapok sokkal inkább elriasztják a potenciális érdeklődőket, holott minden céges weboldal elsődleges célja, hogy új ügyfeleket/megrendelőket termeljen tulajdonosának.

Egy egyszerű példával élve: ha mondjuk, Ön szeretne egy új konyhabútort, akkor vagy vesz magának, vagy megbíz egy asztalost, hogy készítse el. Lehet, hogy Önnek is van kalapácsa, fűrésze, csavarjai és talán még barkácsolni is tud, de nyilván nem Ön fogja elkészíteni a konyhabútort, mert az úgysem lesz olyan, mint amit egy szakember tud készíteni Önnek.

Tovább súlyosbíthatja a helyzetet, ha közvetlen konkurensei - Önnel ellentétben - professzionális weblap, vagy webáruház segítségével szerzik ügyfeleiket, vásárlóikat az Internetről. Hiába jobb az Ön szolgáltatása, vagy jobb minőségűek a termékei, ha a konkurencia weblapja szakértelmet, profizmust sugall, akkor az Internetről érkező érdeklődők inkább azt választják.További információkra van szüksége a döntés meghozatalához? Tekintse meg weblapkészítési csomagjainkat!


WEBLAPKÉSZÍTÉSI ÁRAK:


     

 

TUDTA?

Bármelyik weblapkészítési csomagunkat is rendeli, megajándékozzuk Önt néhány értékes és hasznos plusz szolgáltatással, amelyek nem növelik a weblapkészítésre fordított költségeit! Részletek itt »

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

WEBLAP ÁRAINK!

Az egyszerűség és a közérthetőség érdekében weblap készítési szolgáltatásainkat árak szerinti katagóriákba soroltuk. A kategóriák egy-egy komplex szolgáltatáscsomagot jelentenek, amelyeknek részleteit az alábbi ikonokra kattintva tekintheti meg:- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ÜGYFÉLVÉLEMÉNY:

"Mielőtt Zoliékkal találkoztunk, már évek óta volt weblapunk, de felesleges pénzkidobásnak éreztük, mert abszolút nulla forgalmat generált nekünk. Kíváncsiságból kértünk egy weblap elemzést, ami meggyőzött bennünket arról, hogy weblapunk elavult, így nem véletlenül nem érezzük hasznát. A honlap-keszito.hu csapata 3 hét leforgása alatt új, ügyfél- és felhasználóbarát weblapot készített nekünk, amelyről heti szinten több megkeresés érkezik hozzánk, mint az előző weboldalunkról negyed év alatt! Köszönjük!"

K. Szabolcs - ügyvezető/tulajdonos- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

AJÁNLATKÉRÉS.

Megtalálta, amit keresett, vagy egyedi elképzelései vannak? Kérjen ajánlatot most!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:

 • Webáruház készítés »

 • Webes fejlesztések »

 •    dióhéjban

  weblap- és webáruház készítési szolgáltatásunkról  Az első benyomások egy szempillantás alatt születnek...
  Napjainkban a weblap az első olyan kommunikációs fe-
  lület, amellyel potenciális ügyfeleink, vásárlóink találkoz-
  nak. Ezért a honlap készítés munkálatait mindenképpen
  érdemes szakemberre bízni.

  Nálunk ugyan nincs ingyen weblap, de weblap készítés
  és webshop készítés szolgáltatásaink árait úgy alakítottuk
  ki, hogy az megfeleljen a legtöbb hazai kis- és közepes
  vállalkozás részére...

  Az általunk készített weblapok minden esetben a vásár-
  lóval, megrendelővel való hatékony és egyértelmű kommu-
  nikációt valósítják meg. Ügyfeleink egyedi igényeit maxi-
  málisan figyelembe véve, ugyanakkor közel 10 éves gyakor-
  latunk révén gyűjtött szakmai tudásunkat latba vetve ké-
  szítjük el partnereink weblapját.
  ajánlatkérés

  weblap készítésre / honlap készítésre
  Weblapkészítés, honlap készítés - elsősorban KKV-k részére.  * * * * * * * *  © 2013., honlap-keszito.hu
  Nagy Zoltán László EV | 06-20/80-77-367 | Budapest