WEBLAP / WEBSHOP REFERENCIÁK

 

  INFORMÁCIÓK


DEMA-DEKOR.HU


A Dema Design Masters Kft. 2012 tavaszán keresett meg bennünket, mert céges weblapjuk több éves, elavult technikákkal és idejét múlt grafikával működött. Munkánk során a cég korábbi logóját és alapszínét kellett használnunk, így alakult ki az új szín- és formavilág. Az új weblap egy fiatalos, rugalmas és modern vállalkozás benyomását kelti, a részletes képgalériák pedig alapos betekintést engednek munkáik minőségébe.

Tekintse meg a weblapot:
www.dema-dekor.hu
 

SCAVOS.HU


Az Európa szerte méltán népszerű Scavos Fürdőszobabútorok első weblapját 2008-ban készítettük, azóta 1,5-2 évente rendszeresen a legújabb weblap trendekhez igazítjuk.
A Scavos weblapjának grafikája, szerkezeti felépítése teljes mértékben a mi kezünk munkájának gyümölcse, rengeteg elismerést bezsebeltünk már érte.

Tekintse meg a weblapot:
www.scavos.hu
 

TAKEPSZOLG.HU


A Taképszolg Kft. weblapjait szintén évek óta mi készítjük és gondozzuk. A főként irodatakarítással és ipari takarítással foglalkozó cég jelenlegi weblapját 2011 őszén adtuk át, és a Taképszolg illetékesei szerint az új weblap elindítása óta az Internetről érkező új Ügyfelek száma jelentősen megugrott. Örülünk, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk egy közepes méretű hazai vállalkozás fejlődéséhez és sikereihez.

Tekintse meg a weblapot:
www.takepszolg.hu
 

SHELDONKONYHABÚTOR.HU


Az egyedi konyhabútorokat készítő Sheldon weblapját 2012 első negyedévében készítettük el. A szín- és formavilág a Sheldon által képviselt letisztult minimalista világot igyekszik tükrözni.
A jól átgondolt szerkezet és a végső színvilág a cégvezető ötletei alapján került kialakításra, a korábbi referenciákat tartalmazó képgalériák pedig hűen tükrözik a Sheldon által képviselt minőséget.

Tekintse meg a weblapot:
www.sheldonkonyhabutor.hu
 

LONDONEYESTUDIO.HU


A London Eye Studio egy ici-pici nyelviskola, ahol minden egyes diák egyéni órákra járhat, vagy maximum 3-4 fős csoportokban tanulhatja az angol nyelvet. A weblap grafikája mellett az új logó is a mi munkánk. Az elkészült weblap Ügyfelünk igényeinek megfelelően egyszerre visel magán klasszikus és enyhe retro jegyeket, ugyanakkor mégis fiatalos, modern az összekép.

Tekintse meg a weblapot:
www.londoneyestudio.hu
 

ANIKÓFÜGGÖNY.HU


Az anikófüggöny.hu webáruházát 2013 tavaszán készítettük el. A vállalkozás meglévő, elavult webshopját szerette volna egy új, korszerű megoldásra cserélni, ami az alábbi linken elérhető webáruházban öltött testet. Elsődeleges feladatunk volt az elegáns szerkezet és design kialakítása. A webáruháűzat jelenleg tulajdonosa tartja karban, beleértve a bannereket, akciós reklámokat és a termékeket is.

Tekintse meg a webáruházat:
www.anikofuggony.hu
 

MŰKÖRÖMÉRD.HU


A műkörömérd.hu egy egyszerű felépítésű, de rendkívül elegáns és abszolút áttekinthető weblap, amelynek elsődleges célja a szolgáltatások, illetve azok árainak és a referenciák bemutatása. A weblap elsődleges funkciója az igényes műkörmös szolgáltatásra fogékony érdi/Érd környéki hölgyek figyelmének felkeltése. Ennek megfelelően különösen nagy hangsúlyt kapott a feladatok között a keresőoptimalizálás, hogy a helyi kereséseknél a weblap a lehető legjobb pozícióban jelenjen meg a Google találati listáin.

Tekintse meg a weblapot:
www.műkörömérd.hu
 

DOMAKNYILASZARO.HU


A Domak Nyílászáró vezetője referencialistánk áttekintése után fordult hozzánk, kiemelve az egyik korábban készített weblapunkat - mert Ő is olyat szeretett volna. Mivel ugyanolyat kétszer nem készítünk, ezért a példaként hozott weblap szerkezetét átzemelve, de teljesen új megjelenést készítettünk, amelyről első ránézésre is látszik, hogy mivel foglalkozik a cég.

Tekintse meg a weblapot:
www.domaknyilaszaro.hu
 

BUTIKONLINE.HU


A butikonline.hu webáruházát 2013 év elején készítettük. A webshop elsődleges célja a cette collection nevű, saját tervezésű női felsőruházat online értékesítése. Feladatunk volt a teljes webáruház kialakítása, grafikai és szerkezeti szempontból egyaránt. Elkészülte után, egy rövid betanítás révén ügyfelünk tartja karban a teljes áruháűzat, beleértve a bannereket, akciókat és a termékek adminisztrációját is.

Tekintse meg a webshopot:
www.butikonline.hu
 

BECKANDPARTNERS.HU


A jól ismert munkaerő-közvetítő/fejvadász cég megújúlt weblapja 2012 februárjában indult el, amelynek grafikája és a szerkezeti felépítés volt a projektben a feladatunk. A korábbi konzervatív stílusú weblap helyett egy dinamikusabb, modernebb - ugyanakkor komoly kisugárzású weblap elkészítése volt a cél. Az egyszerű szerkezet és az elegán színek kombinációja tökéletesen megtestesíti az elképzelést.

Tekintse meg a weblapot:
www.beckandpartners.hu
 

SZÍNÉSZKÉPZÉS.NET


A színészképzés.net oldal tulajdonosa a D'Art Studio, amely évek óta foglalkozik filmszínész-, filmrendező, forgatókönyvíró- és szinkronszínész képzéssel. Az alapvető elvárás az volt a megrendelő részéről, hogy a filmes világ messzemenően köszönjön vissza a színvilágban és az iluusztrációkban. A weblap teljeskörű grafikai tervezése és felépítése mellett a mi kezünk munkája a logó is, amely különösen elnyerte Ügyfelünk tetszését.

Tekintse meg a weblapot:
www.színészképzés.net

 

STAB-PARKETT.HU


A Stáb Parkett egy 1992-ben alakult és jelenleg is változatlan formában működő, 100 %-os magyar családi tulajdonban álló cég. Parketta és laminált padló kínálata egyaránt magas minőséget képvisel. A cég évekkel ezelőtt fordult hozzánk, amikor 5-6 éves, elavult weblapját szerette volna egy modernebb, grafikai és színvilágában pedig a tevékenységüket tükröző, jól átgondolt, könnyen használható új honlapra cserélni.

Tekintse meg a weblapot:
www.stab-parkett.hu
 

HUNGARIAMED.HU


A Hungária Med-M Kft. is évek óta Partnerünk. Korábbi weblapjuk 7-8 éve üzemelt már, így amikor hozzánk fordultak már alaposan eljárt felette az idő. Ezt a modern, letisztult - már-már minimalista - weblapot készítettük helyette, amely alapvető céljai mellett hasznos egészségvédelmi/betegség-megelőzési cikkeivel bárkinek hasznos olvasmányt is nyújt. A cég azóta több, szakorvosi weblapot is készíttetett velünk.

Tekintse meg a weblapot:
www.hungariamed.hu
 

AJTO-ES-ABLAK.HU


Az ajtó-és-ablak.hu fiatal csapata 2012 nyarán fordult hozzánk, hogy induló vállalkozásuk részére weblapot készítsünk. A weblap felépítése és színvilága az ügyfél igényeit tükrözi és a logót is mi magunk készítettük számukra. A weblap lényegretörő, fiatalos, fókuszban a vállalkozás munkáinak minőségével és a rendkívül versenyképes áraikkal.

Tekintse meg a weblapot:
www.ajto-es-ablak.hu
 

POPELLA.HU


Popella Tibor egy fiatal soproni fogtechnikus, aki saját vállalkozásának beindításához szeretett volna weblapot készíttetni és így bukkant ránk az Interneten. Weblapját illetően csak alapelképzelései voltak, így viszonylag szabad kezet kaphatunk az előre megbeszélt keretek között. Mivel a logóüt is mi terveztük, a weblap mellett nyomdai előkészítő feladatokat is végeztünk: névjegykártyát, munkalapot, garanciakártyát terveztünk számára.

Tekintse meg a weblapot:
www.popella.hu
 

MUNKAVEDELMI-SZOLGALTATASOK.HU


A munkavédelmi szolgáltatásokkal foglalkozó, egyszemélyes Menedzser-Plusz Bt. -nek egyáltalán nem volt honlapja, amikor hozzánk fordultak segítségért. A cég ugyan már évek óta aktívan működik saját piacán, de az új ügyfelek Interneten keresztül történő megszerzéséhez szükség volt egy weblapra. Együttműködésünk eredménye ez az egyszerű, letisztult weblap, amely lényegretörően mutatja be a vállalkozás szolgáltatásait és árait.

Tekintse meg a weblapot:
www.munkavedelmi-szolgaltatasok.hu
 

AZÁLLÁSKERESÉSKÉZIKÖNYVE.HU


A www.azallaskereseskezikonyve.hu weboldal beszédes webcíme mindent elárul az oldal tartalmával kapcsolatban: a weblap egy álláskeresőknek szóló könyv bemutatkozó jellegű weblapja, amelyen keresztül akár online meg is lehet rendelni a könyvet.

Tekintse meg a weblapot:
www.azallaskereseskezikonyve.hu


A felsorolt weblapok természetesen nem tartalmazzák az összes munkánkat.
Tevékenységünk megkezdése óta több száz weblapot készítettünk, amelyekről igény esetén részletesebb listát is tudunk küldeni Önnek.További információkra van szüksége a döntés meghozatalához? Tekintse meg weblapkészítési csomagjainkat!


WEBLAPKÉSZÍTÉSI ÁRAK:


     

 

TUDTA?

Bármelyik weblapkészítési csomagunkat is rendeli, megajándékozzuk Önt néhány értékes és hasznos plusz szolgáltatással, amelyek nem növelik a weblapkészítésre fordított költségeit! Részletek itt »

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

WEBLAP ÁRAINK!

Az egyszerűség és a közérthetőség érdekében weblap készítési szolgáltatásainkat árak szerinti katagóriákba soroltuk. A kategóriák egy-egy komplex szolgáltatáscsomagot jelentenek, amelyeknek részleteit az alábbi ikonokra kattintva tekintheti meg:- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ÜGYFÉLVÉLEMÉNY:

"Mielőtt Zoliékkal találkoztunk, már évek óta volt weblapunk, de felesleges pénzkidobásnak éreztük, mert abszolút nulla forgalmat generált nekünk. Kíváncsiságból kértünk egy weblap elemzést, ami meggyőzött bennünket arról, hogy weblapunk elavult, így nem véletlenül nem érezzük hasznát. A honlap-keszito.hu csapata 3 hét leforgása alatt új, ügyfél- és felhasználóbarát weblapot készített nekünk, amelyről heti szinten több megkeresés érkezik hozzánk, mint az előző weboldalunkról negyed év alatt! Köszönjük!"

K. Szabolcs - ügyvezető/tulajdonos- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

AJÁNLATKÉRÉS.

Megtalálta, amit keresett, vagy egyedi elképzelései vannak? Kérjen ajánlatot most!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:

 • Webáruház készítés »

 • Webes fejlesztések »

 •    dióhéjban

  weblap- és webáruház készítési szolgáltatásunkról  Az első benyomások egy szempillantás alatt születnek...
  Napjainkban a weblap az első olyan kommunikációs fe-
  lület, amellyel potenciális ügyfeleink, vásárlóink találkoz-
  nak. Ezért a honlap készítés munkálatait mindenképpen
  érdemes szakemberre bízni.

  Nálunk ugyan nincs ingyen weblap, de weblap készítés
  és webshop készítés szolgáltatásaink árait úgy alakítottuk
  ki, hogy az megfeleljen a legtöbb hazai kis- és közepes
  vállalkozás részére...

  Az általunk készített weblapok minden esetben a vásár-
  lóval, megrendelővel való hatékony és egyértelmű kommu-
  nikációt valósítják meg. Ügyfeleink egyedi igényeit maxi-
  málisan figyelembe véve, ugyanakkor közel 10 éves gyakor-
  latunk révén gyűjtött szakmai tudásunkat latba vetve ké-
  szítjük el partnereink weblapját.
  ajánlatkérés

  weblap készítésre / honlap készítésre
  Weblapkészítés, honlap készítés - elsősorban KKV-k részére.  * * * * * * * *  © 2013., honlap-keszito.hu
  Nagy Zoltán László EV | 06-20/80-77-367 | Budapest